Σχετικά με εμάς

Το γραφείο μετάφρασης και διερμηνείας «ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ» διατηρεί την έδρα του στην Θεσσαλονίκη, προσφέροντας με ταχύτητα, εξειδίκευση, συνέπεια και αντίληψη αξιόπιστες υπηρεσίες μετάφρασης που αφορούν ιατρικές, νομικές και όλων των ειδών τις μεταφράσεις.

Στην ταχύτατη καθιέρωσή του στον χώρο, συνέβαλε καθοριστικά το έμψυχο δυναμικό του, το οποίο αποτελείται από επαγγελματίες μεταφραστές (και ορκωτοί μεταφραστές), οι οποίοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν όλες τις υποθέσεις σας. Ο ορκωτός μεταφραστής χρησιμεύει στην επικύρωση των μεταφράσεων.

Οι μεταφράσεις μας διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα τους και έχοντας πάντα σεβασμό προς τον πελάτη, διατηρούμε ανταγωνιστικές τιμές.

Ανάμεσα σε αυτούς που εμπιστεύονται χρόνια το μεταφραστικό γραφείο Alphavitos συγκαταλέγονται Δημοτικές Αρχές, Υπουργεία, Προξενεία, Οργανισμοί, Τράπεζες, Δημόσιοι φορείς, Επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Επίσης, το γραφείο μας αναλαμβάνει με σύμβαση από το 2008, να φέρει εις πέρας όλες τις απαιτούμενες μεταφράσεις του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θεσσαλονίκης.

Η ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του γραφείου, κυρία Δήμητρα Ρουσβανίδου, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών, του Σώματος Επίλεκτων Μεταφραστών & Διερμηνέων και του Ελληνογερμανικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου και Κρατικά αναγνωρισμένη μεταφράστρια στο Βερολίνο, καθώς είναι και εγγεγραμμένη στο Πρωτοδικείο του Βερολίνου.


© 2021 Metafraseis Alphavitos. All rights reserved.

Design and Development by Kiriakos.