Πιστοποίηση DEKRA και μένουμε ασφαλείς!

Πιστοποίηση ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ
Το μεταφραστικό μας γραφείο απέκτησε την Πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility (Hygience Measures), η οποία δίνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που τηρούν τα μέτρα και τις διαδικασίες για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19. Με αυτό τον τρόπο, ο ''ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ'' είναι το πρώτο μεταφραστικό γραφείο στην Ελλάδα που αποκτά την Πιστοποίηση της DEKRA, έπειτα από μία σειρά αυστηρών επιθεωρήσεων και διεξοδικών ελέγχων.
Η Πιστοποίηση βασίζεται στις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), καθώς και στις επιπλέον συστάσεις της DEKRA, της μεγαλύτερης εταιρείας επιθεωρήσεων της Γερμανίας, με εμπειρία 95 χρόνων στον έλεγχο, την εκπαίδευση και την πιστοποίηση. Η DEKRA στάθηκε δίπλα μας ως προσωπικός σύμβουλος και καθοδηγητής, καθ'όλη τη διάρκεια της περιόδου της αξιολόγησης και επιθεωρήσεων, παρέχοντάς μας συνεχώς χρήσιμες συμβουλές και τυχόν διορθωτικές ενέργειες και δείχνοντας τον κατάλληλο σεβασμό ως προς το κόστος και τις δυσκολίες της περιόδου που διανύουμε.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει με συνέπεια στην ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού μας, στην καλλιέργεια μιας εξαιρετικής εργασιακής κουλτούρας και πλέον στην υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων και πελατών μας. Η λήψη της Πιστοποίησης DEKRA καταδεικνύει ότι το γραφείο μας προσφέρει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον με βασικούς πυλώνες την ποιότητα, την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη.
Πιστοποίηση DEKRA και μένουμε ασφαλείς!!
Μεταφραστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη

Βασ. Όλγας 38 & Στρ. Κακαβού 2,
546 41 Θεσσαλονίκη

© 2021 Metafraseis Alphavitos. All rights reserved.

Design and Development by 7studio.